Co je on-line seminář (webinář)?

Krátký on-line seminář, webinář je prezentace, přednáška, workshop nebo seminář, který je přenášen přes web. Klíčovým rysem webináře jsou jeho interaktivní prvky - schopnost dávat, přijímat a projednávat informace.

Tyto on-line semináře jsou jako interaktivní učení. Účastníci mají možnost požádat instruktora o otázky a dostat odpovědi v reálném čase. Instruktor je schopen provádět průzkumy veřejného mínění ptát se a odpovídat na otázky. Účastníci obdrží studijní materiály e-mailem před seminářem a mohou si prohlédnout prezentaci během semináře. Tyto typy on-line kurzů mají mnohem větší možnosti, než jen čtení učiva na webu. Webináře nabízejí výjimečné pohodlí a jsou velmi rentabilní. Jsou ideální pro tzv. obědová školení. Není nutné žádné cestování a místo po volné registraci umožňuje propojit až několik desítek účastníků.

Líbí se nám:

Jak najít vhodnou firmu na učetnictví v Brně. Pokud hledáte práci, poradíme vám. Jak získat a vybrat zaměstnance, pracovníky. Jak najít hotel, ubytování v Brně. Jak funguje slevové nakupování? Podívejte se. Jak vybrat hodinky, které mají styl. Informace o nebankovních úvěrech pro Vás. Strojírenské použité stroje splní svůj úkol za nižší pořizovací cenu. Lisovna plastů vám vyrobí jakékoli technické plastové výlisky. Cateringové akce v Brně vám nejlépe uspořádá firma Brixton catering Brno. Pokud uvažujete o své pracovní karieře, podívejte se, jak to dělá JOBING s.r.o.. Informace o čištění komínů podle vyhlášky. Rychlé půjčky bývají jednoduchým řešením při finančních komplikacích. | Hlavní výhodou PVC podlahy je mechanická odolnost, vhodnost pro podlahové vytápění. Laminátové podlahy - imitace, která Vás okouzlí. Vinylové podlahy jsou odolné vůči vlhkosti i vodě. Kvalitní matrace, rošty. Příjemný pocit při chůzi poskytují dřevěné podlahy.