Co je Webinář?

Co je Webinář?
Webinář je seminář, který je veden na World Wide Web (WWW + seminář = Webinář). Organizace poskytují webové semináře na jakékoli téma, které by bylo vhodné pro tradiční seminář, a stejně jako v tradičním semináři, odborník na určité téma posluchačům prezentuje vizuální a zvukové informace. Většina webových seminářů zahrnuje vizuální prezentace, stejně jako audio vysílání, které je přístupné buď přes počítač nebo přes volné (bez nákladů na účastníka) telefonní číslo.

Kde jsou webové semináře konají? Jak daleko musím cestovat na Webinář?
Protože je obsah webináře dodáván přímo do počítače, není třeba nikam cestovat. Webináře se můžete „zúčastnit" všude, kde je počítač s přístupem Web: V kanceláři, doma nebo na cestách. Webináře umožňují sdílení informací bez cestování a dalších nákladů spojených s tradičními semináři a workshopy.

Jak se mohu zúčastnit Webináře?
Chcete-li se zúčastnit webináře, většina organizací poskytuje webovou adresu, která umožňuje přístup k události. Tato on-line funkce umožňuje prezentaci informací (včetně obrázků, textu a dalších), stejně jako přenášení hlasu mluvčího. V některých případech je audio část prezentace přístupná přes volné (bez nákladů na účastníka) telefonní číslo.

Jak mohu klást otázky moderátorům během webináře?
Mnohé webové semináře vám umožní klást otázky prostřednictvím textových zpráv v rozhraní webináře. Jednoduše napište svůj dotaz kdykoli během webináře, a otázka bude předána moderátorovi tak, aby mohl reagovat.


Jak velká účast se ode mě vyžaduje?
Od pouhého sledování prezentace a poslouchání audio přenosu, po pokládání otázek na moderátora, vaše úroveň účasti je zcela na vás.


Musím navštěvovat webinář v době, kdy je prezentován?
Většina webových seminářů je v době konání zaznamenávána a potom jsou k dispozici na webové stránce organizace tak, abyste je mohli kdykoli zhlédnout. Tento způsob webináře neumožňuje přímo klást dotazy na moderátora.

Líbí se nám:

Jak najít vhodnou firmu na učetnictví v Brně. Pokud hledáte práci, poradíme vám. Jak získat a vybrat zaměstnance, pracovníky. Jak najít hotel, ubytování v Brně. Jak funguje slevové nakupování? Podívejte se. Jak vybrat hodinky, které mají styl. Informace o nebankovních úvěrech pro Vás. Strojírenské použité stroje splní svůj úkol za nižší pořizovací cenu. Lisovna plastů vám vyrobí jakékoli technické plastové výlisky. Cateringové akce v Brně vám nejlépe uspořádá firma Brixton catering Brno. Pokud uvažujete o své pracovní karieře, podívejte se, jak to dělá JOBING s.r.o.. Informace o čištění komínů podle vyhlášky. Rychlé půjčky bývají jednoduchým řešením při finančních komplikacích. | Hlavní výhodou PVC podlahy je mechanická odolnost, vhodnost pro podlahové vytápění. Laminátové podlahy - imitace, která Vás okouzlí. Vinylové podlahy jsou odolné vůči vlhkosti i vodě. Kvalitní matrace, rošty. Příjemný pocit při chůzi poskytují dřevěné podlahy.