Co je e-learning

Jsme přesvědčeni o tom, že e-learning zpřístupněný prostřednictvím internetu je založen na aktivní účasti dospělé osoby na řešení problémů a rozvoje kritického myšlení s ohledem na učební aktivity, které ona sama považuje za relevantní a atraktivní.

Začínáme s e-learningem

Známý expert na vzdělávání, Elliott Masi, definuje e-learning jako "používání technologie na tvorbu, doručování, výběr, administraci, podporu a obohacení vzdělávání". Růst využívání internetu s jeho schopností zajistit trvalý přístup k účinnému a efektivnímu vzdělávání, vytvořil prostor pro osobní a profesionální vzdělávání.

Dnes už víme, že e-learning obsahuje:
jasné a srozumitelné kurzy s aktuálním a relevantním obsahem,
pohodlný přístup k širokému spektru kurzů s možností studia z jakéhokoliv místa, kde se učící nachází,
rychlou tvorbu obsahu pro efektivní vytváření kombinovaného vzdělávání,
schopnost přizpůsobovat obsah,
schopnost zpřístupnit vzdělávání studentům z různých zemí v jejich lokálním jazyce,
schopnost sledovat, reportovat a měřit výsledky vzdělávání.

Na rozdíl od tradičních přístupů ke vzdělávání, e-learning není jen jeden stejný přístup hodící se pro všechny. Kromě široké škály učebních stylů, z nichž se skládá cílová skupina, studující nejčastěji hledají informace neformálně, běžným způsobem. Aby organizace dokázaly naplňovat formální i neformální vzdělávací potřeby, musí zavést různé typy vzdělávacích strategií. Tyto strategie zpřístupní zaměstnancům bohaté možnosti vzdělávacích zdrojů takovým způsobem, který bude v daném okamžiku nejvýhodnější, přičemž obsah bude reflektovat jako cíle jednotlivce, tak i cíle celé organizace.

Líbí se nám:

Jak najít vhodnou firmu na učetnictví v Brně. Pokud hledáte práci, poradíme vám. Jak získat a vybrat zaměstnance, pracovníky. Jak najít hotel, ubytování v Brně. Jak funguje slevové nakupování? Podívejte se. Jak vybrat hodinky, které mají styl. Informace o nebankovních úvěrech pro Vás. Strojírenské použité stroje splní svůj úkol za nižší pořizovací cenu. Lisovna plastů vám vyrobí jakékoli technické plastové výlisky. Cateringové akce v Brně vám nejlépe uspořádá firma Brixton catering Brno. Pokud uvažujete o své pracovní karieře, podívejte se, jak to dělá JOBING s.r.o.. Informace o čištění komínů podle vyhlášky. Rychlé půjčky bývají jednoduchým řešením při finančních komplikacích. | Hlavní výhodou PVC podlahy je mechanická odolnost, vhodnost pro podlahové vytápění. Laminátové podlahy - imitace, která Vás okouzlí. Vinylové podlahy jsou odolné vůči vlhkosti i vodě. Kvalitní matrace, rošty. Příjemný pocit při chůzi poskytují dřevěné podlahy.