Jak se učí jazyky on-line

Vyučování na kurzech probíhá online. Lektor a student se v dohodnutý čas připojují prostřednictvím počítače a internetu do tzv.. virtuální třídy, která jim umožňuje plnohodnotnou komunikaci. Styl výuky se výrazně podobá klasické prezenční formě výuky, jen za použití jiných nástrojů.

Oboustranná hlasová komunikace

Během online kurzu jste v neustálém kontaktu s lektorem a komunikujete s ním. Komunikace v reálném čase dodává pocit téměř reálné komunikace tváří v tvář, lektor flexibilně reaguje na vaše dotazy a požadavky a dává vám okamžitou zpětnou vazbu.

Názornost a interaktivita

Součástí virtuální třídy je sdílená tabule, která umožňuje prezentovat obsah poutavou formou a připravovat aktivity různého typu. Mluvené slovo je doplněno obrazovým materiálem, řešíte gramatická a jiná cvičení a vedle ústní interakci si zdokonaluje i svůj písemný projev.

Na závěr lekce si můžete obsah tabule jednoduchým způsobem uložit na svůj lokální počítač ve formátu Pdf a následně vytisknout.

Audio a video obsah

Výuka je obohacena o audio a video-nahrávky, prostřednictvím kterých si rozvíjíte a zdokonalujete zručnost poslechu s porozuměním. V závislosti na vaší jazykové úrovni jde buď o autentické nebo jazykově upravené materiály.

Individuální přístup

Online kurzy se v současnosti realizují pro jednotlivce i vícečlenné skupiny studentů. To umožňuje v maximální míře respektovat vaše tempo studia a přizpůsobovat lekce vašim potřebám a studijním prioritám.

Líbí se nám:

Jak najít vhodnou firmu na učetnictví v Brně. Pokud hledáte práci, poradíme vám. Jak získat a vybrat zaměstnance, pracovníky. Jak najít hotel, ubytování v Brně. Jak funguje slevové nakupování? Podívejte se. Jak vybrat hodinky, které mají styl. Informace o nebankovních úvěrech pro Vás. Strojírenské použité stroje splní svůj úkol za nižší pořizovací cenu. Lisovna plastů vám vyrobí jakékoli technické plastové výlisky. Cateringové akce v Brně vám nejlépe uspořádá firma Brixton catering Brno. Pokud uvažujete o své pracovní karieře, podívejte se, jak to dělá JOBING s.r.o.. Informace o čištění komínů podle vyhlášky. Rychlé půjčky bývají jednoduchým řešením při finančních komplikacích. | Hlavní výhodou PVC podlahy je mechanická odolnost, vhodnost pro podlahové vytápění. Laminátové podlahy - imitace, která Vás okouzlí. Vinylové podlahy jsou odolné vůči vlhkosti i vodě. Kvalitní matrace, rošty. Příjemný pocit při chůzi poskytují dřevěné podlahy.